Široki Brijeg: 063 608 111      

Grič d.o.o.

Srdačan pozdrav cijenjeni  kupci!
Poslujemo od 1993. godine i danas nastavljamo dalje u budućnost.

Naša posvećenost dizajnu, inovativnosti, kvaliteti kao i prihvatljivim cijenama je ono što nas vodi svih ovih godina kao i visok stupanj fleksibilnosti te stalan način razmišljanja i djelovanja orijentiran na kupce su stupovi našeg uspjeha.

Za nas jako bitno je da naši proizvodi budu prepoznati osim po dizajnu, kvaliteti i po završnoj obradi (kao na primjer da stakla na proizvodima budu obrađena tako da vas ne porežu prilikom zamjene žarulja ili prilikom održavanja rasvjetnog tijela, da svi proizvodi imaju CE oznaku), ali pri tome nimalo ne zanemarujući činjenicu da sve treba da bude po prihvatljivoj cijeni za BiH tržište.

Te stoga svi naši proizvodi posjeduju CE oznaku i udovoljava sve sigurnosne standarde EU.

Također ogromno iskustvo u rasvjeti koje imamo je garancija i za Vas da u nama upravo nađete vašeg pouzdanog partnera.

Raznovrsnost, pouzdanost i širina ponude je ono po čemu smo prepoznati već dugi niz godina na tržištu BiH.

Oslanjajući se i surađujući s partnerima iz Njemačke i Italije sve ove godine uspijevamo da ostvarimo naše glavne ciljeve u smislu najnovijih trendova  dizajna, inovativnosti, kvalitete i naravno sve to upakirano u prihvatljivu cijenu za naše zadovoljne kupce.

Suradnja s našim partnerima iz Njemačke i Italije nam omogućava da vam možemo uvijek ponuditi najnovije trendove u svijetu rasvjete i učinimo ih dostupnim vama.

Želja nam je da s nama dobijete inspiraciju za uređenje vašeg životnog prostora.

GRIČ d.o.o. Široki Brijeg